Translate

Translate

23 Kasım 2013 Cumartesi

Selena ve Demi Sonuza Dek Arkadaş/ Forever Friends: Selena & Demi

Selena Gomez ve Demi Lovato Barney& Friends'ten beri EN YAKIN arkadaş.Bakalım sırayla bizde!!!
EĞLENELİM BİRAZ !!!

Selena Gomez and Demi Lovato "Barney & Friends" from his best friend since.
LOOK THAT !!!

İlk sıra/ First:
http://31.media.tumblr.com/dd4dbfd903ee410ffe7598f02f0c7fe2/tumblr_mk7hwn5d1s1qcbe8jo1_500.gif

Ve yıllar sonra/Years later
http://31.media.tumblr.com/af3ddbface7e000452bd030f921241c7/tumblr_mgc442RdWV1r8uxkfo1_500.gif

BU GERÇEK DOSTLUK !
THIS TRUE FRIENDSHIP!

19 Kasım 2013 Salı

Miley Değişti Mi? Bu Değişim Normal Mi/ Disney Kızı Gitti Mi?

Sizde bilirsiniz Miley'i, her yere neşe saçan ve bize kendini savunmayı öğreten tatlı kızı. O tatlı kız artık bir bayan. Disney kızı değil artık. Şimdi Miley'in değişimini gözler önüne sereceğim. Ama bir şey demeden geçemeyeceğim, dolabımda boyalı Hannah Montana var, özel olarak yaptırmıştık.

Miley, you know you anywhere, cheerful and sweet girl who taught us to defend himself. She's a sweet girl is now a lady. Disney girl anymore. Miley revealed on gonna change now. But I can not pass without saying anything, Hannah Montana has painted closet, got them specifically.


Bu yeni Miley/ Kıyafeti güzelmiş .
This new Miley. I like the outfit.



Bu 2012'den bir kare
This is a square in 2012


Bu 2011'deki kız.
This girl in 2011.


Bu da 2010'daki Miley
This is Miley in 2010



Bu kız da 2009'daki kızımız Miley
This girl is the daughter Miley in 2009


2008'den bir kare geliyor.
2008 is a square.


Ve son, 2007'deki Miley
And finally, in 2007 Miley


KARŞILAŞTIRMAYI SİZE BIRAKTIM.
I LEFT YOU COMPARISON.

Şimdiki Miley mi, eski Miley mi?

Current Miley or  Miley old?

Yalnız emeğe saygı lütfen!!!





17 Kasım 2013 Pazar

2014'ün Moda Renkleri Belli Oldu

Merhaba, iyi akşamlar. Siz de meraklısınızdır 2014'ün moda rengi ne acaba? Sorunzun cevabını size vermem uzun sürmedi. Bu arada mail adresime gelen bildirimlerde de görüyorum çok meraklısınız. Durmayın her konuda bana yazın.(modada her konuda)
Bu ay inceleyeceğim ünlüler;
Rihanna
Katy Perry
Selena Gomez
Shakira
Paris Hilton
Miley Cyrus


DEMİ NEDEN???





Deminin ilk tarzını görüyorsunuz değil mi? Saçını toplamış güzel. Ama sonra bozuyor işi. Her ne kadar lovatic olsam da Demi'nin bacakları kalın ve uzun değil. Ona daha çok uzun yakışıyor. İkinci kırmızılı kıyafetteki gibi. Bu nedenle ilk fotoğraftaki Demi beni hayal kırıklığına uğrattı. Siz ne düşünüyorsunuz? Siz bu kıyafeti giyer miydiniz?


Demi did not see the first style? Collected hair is beautiful. But then I work breaks. I'm lovatic but although even if I do not thick and long legs. It goes a lot longer than him. As the second red kıyafetteki. For this reason, I am disappointed that the first photo, Demi. What do you think? Would you wear this outfit?



NEW BLOG/ YENİ BLOG

Arkadaşlar yeni blog teması müthiş değil mi???

Friends terrific new blog theme is not it???

Amis nouveau thème de blog terrible n'est-ce pas??

16 Kasım 2013 Cumartesi

SON DAKİKA SELENA GOMEZ UNDERCOVER KIVANÇ TATLITUĞ

Elimize geçen bir bilgiye göre Selenatorler sevinebilir!!! Selena Gomez'in Undercover klibinde sizce kim oynayacak??? Kıvanç Tatlıtuğ!!! Bu net bir bilgi değil, ancak bilgiye göre klipte Selena'nın sevdiği kişi olacakmış. Umarız oynar <3

Katy Perry ve 30 Fotoğrafı ve Puanları

 
Bizden 8 aldı.                                  Bizden 10 aldı. SÜPERRR
Saçını toplasaymış ve ayakkabısı
farklı olsaymış olurmuş.

Makyajkolik

Merhaba değerli okuyucularım,
Ben kim miyim? Makyajkolik !!! Makyaj bölümünde sizlerle olacağımı duyurmak istedim. Size makyaj sırlarını ve daha bir çok güzel şeylerle paylaşımda bulunacağım. Bu arada ben Katy Perry'yi severim veeee Katy varsa ben de varım. Bakalım bu ay neleri paylaşçam:

KATY PERRY => 30 Fotoğraf
Makyajın 10 Sırrı
Bayyy :-)))


Hello dear readers,
Who I am ? Makeup artist! I wanted to announce that I'll be with you in the make-up. Share the secrets of makeup and a lot more beautiful things you make. In the meantime, I love Katy Perry, and if I'm in Katy. Let's see what you share this month:

KATY PERRY => 30 photos
The Secret of Make-Up

See You

14 Kasım 2013 Perşembe

MAKYAJ VE BeN




Merhaba, bu makyajı daha önce gördünüz mü? Çok havalı!!! Bu makyajı yapmak zor mu??? Hayırrrr.... Size en kısa zamanda gelecek olan arkadaşım sırrını açıklayacak. Bir yere girmeyin...

Hi, Have you seen this before make-up? Very cool! Does this make-up is hard to do??? NOOO .... To unveil the secret of my friend who is coming to you as soon as possible. Do not enter a place ...

ÖNEMLİİ!!!

Arkadaşlar, değerli okurlar,
Biliyorsunuz kaç yıldır bu blog var ve ben hep yazmaya çalışıyorum. Ama çok sık olmuyor. Bu nedenle yeni bir arkadaş ekleyeceğim paylaşım yapması için. Bundan sonra paylaşımları ikimiz yapacağız. Unutmayın, hangimizi sevdiğinize dair bir de anket olacak. Eskisi gibi SON MODA TREND olacak.
BAY BAYYY......

10 Kasım'a Gidiyorum

4 gün önceye dönünce aklıma Atatürk geldi. Yüce, ulu önder Atatürk, 75 yıl önce 10 Kasım saat 9'u beş geçe gözlerini yumdu hayata. Onu saygı ve özlemle anıyoruz.

Atatürk came to me around 4 days before. The Almighty, the great leader Atatürk, 75 years ago, died Nov. 10 at five past life 9 hours. I remember with respect and longing.