Translate

Translate

11 Ocak 2014 Cumartesi

Zayıfsınız/ Kıyafet Hileleri

Her insanın , herkesten farklı bir bedeni vardır. Kimisi çok zayıfken, kimisi çok şişman olabilir. Ancak moda, hepimize kucak açar.
Şişman mısınız? Size uygun kesimli modeller ile kendinizi aynanın karşısında fit bir vücutta bulabilirsiniz.
ASLA bol kıyafetlerin arkasına sığınmayın hanımlar.
Vücut hatlarınızı gösteren kıyafetler giymek hakkınız. Bol kıyafet ile DÖKÜMLÜ kıyafeti birbirine karıştırmak ise yaptığınız hatalardan biri. Size uygun kesimli kıyafetleri tercih edin.
     Katı, sert, ağır, hatta yapışan kumaşlardan uzak durun. Size en iyi seçim; hafif, yumuşak ve giydiğinizde vücudunuzda kayan kumaş modeller olacaktır.
-Bacaklarınız kalın ve basenleriniz büyük mü? 
Size en uygun çoraplar, düz, desensiz ve koyu renk çoraplar olacaktır. Kolye takabilirsiniz, kolyeler ince gösterir. Hele ki uzun kolyeler derin yakalar ile bir birleşsin... Hem dekoltenizi uzatır hemde orantıyı düzeltir. Yani, dikkati sorunlu bölgelerden uzaklaştırır.
-Büyük göğüsleriniz mi var?
V yaka sizin için ideal bir seçim olabilir. Hem hoş bir dekolte yakalamış olursunuz hem de göğüslerinizin daha küçük görünmesini sağlayabilirsiniz. Kare ya da yuvarlak şekilde, açık yakalar da size oldukça yakışacaktır. Yakası çok kapalı bluzları ve kayık yakaları tercih etmeyin. Eğer doğru bir korse seçerseniz, straplez bile giyebilirsiniz !
Not: Devam edeceğim ama şimdi yazdıklarım kilo problemleri yaşayanlar içindir.
Renk kombinasyonu tercihlerinde, tepeden tırnağa benzer renkler vücudu çok daha ince gösterir. Gece mavisi, kahverengi ya da siyah gibi tek renk koyu renkli elbiseler giyin.
-Siyahsız yapamam diyorsanız;
Siyahla bir arada kullanılmış renklerden oluşan farklı bir parçayla kıyafetinizi bütünleyebilirsiniz. Aynı rengin farklı tonlarını da birlikte giyebilirsiniz

Sizi daha kilolu gösterdiyse giydiğiniz kıyafetin kesim ve renk modellerini kontrol edebilirsiniz!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder