Translate

Translate

29 Nisan 2014 Salı

DOLCE & GABBANA GÖZLÜKLERİ 2014 / DOLCE & GABBANA SUNGLASSES 2014

Dolce & Gabbana'yı detaylı olarak tanıtacağız ancak gözlükleri hem kadınlar, hemde çocuklar için çok hoşuma gitti. Baharı yakalayan Gabbana, gözlüklere de bunu yansıtmış.
#
#
#
#
#

L'Oreal Paris 'in Işıldayan Yüzü Barbara Palvin

Victoria Secret'ın en genç modeli olan Barbara Palvin, L'Oreal Paris'in maskarasının kampanya yüzü oldu.Zaten tatlı manken kısa bir süre önce "L'Oreal Paris gibi bir marka ile anlaşmaktan gurur duydum!" sözleriyle mutluluğunu dile getirmişti.
Miss Manga'yı keşfe çıkmak çok basit değil.İlk defa L'Oreal Paris bizlere turkuaz ve mor gibi farklı alternatifleri olan bir maskara sunuyor. Esnek bir fırçası var ve Palvin'deki gibi yoğun,hacimli ve güçlü kirpikler yaratıyor bizlere Miss Manga. 36.99 TL olan bu ürün, kesinlikle denenmeli baksanıza Barbara'nın bile tercihi olmuş.

VIVA GLAM RIHANNA -MAC

Rihanna , Mac'in bu yılki yıldızı oldu. Güzel şarkıcının MAC koleksiyonu, denemeye değer gözükürken, neler olduğu ve fiyatları da bizi meraklandıran unsurlardandı.İşte cevapları.

Sırayla gidecek olursak, birincisi Viva Glam Rihanna Lipstic, usta bir renk olan kırmızıyla cazibenize cazibe katmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz ürünlerden olduğunu düşünüyorum. Fiyatı ise 52 TL olarak piyasaya sürülmüş.
İkincisi ise Viva Glam Rihanna Tinted Lipglass adlı bir parlatıcı.Pembe tonlu bu parlatıcı da dudağınızı hissedeceksiniz. Bu ürünün fiyatı ise 48 TL ile bizlere ulaşıyor.
 Rihanna Viva Glam Ruj Viva Glam Renkli lipglass Rihanna
Rihanna serisi ne yazık ki bu kadar, Rihanna buradan elde ettiği kazanç ile HIV/AIDS ile mücadele eden kadın, erkek ve çocuklara yardım etmeyi hedeflemiş.  

26 Nisan 2014 Cumartesi

İLKBAHAR ALIŞVERİŞİ SÜRÜYOR ...

Evet değerli okurlarım, ne yazık ki ben yine evimde duramadım ve dün atladım taksiye doğru Forum Bornova'ya gittim. MAC'e uğradım, Tekin Acar'a uğradım SISLEY EAU TROPICALE edt. 100 ML'lik aldım. Kokusu çok hoşuma gitti, fiyatı 380 TL'ydi. Ardından Stradivarius'a baktım, 55.95 TL'ye bu kot eteği aldım:

Telefonum arızalı, fotoyu çekemedim. Sonra Mango'ya girdim.2 tane üst aldım, 
Glam keten tişört
The Rolling Stones tişört
Bershka'ya da uğradım oradan da , 2 üst bir de büstiyer aldım. İlerleyen günlerde fotolarını çekip koyacağım, çünkü web sitelerinde bulamadım :))

24 Nisan 2014 Perşembe

Şortlu Nirvana'lı Kombin / Nirvana's Style 2014

NIRVANA'nın favorim olması bir yana , bu t-shirt ün kot şort ile birlikte yarattığı kombin uyumu çok tartışılır ve çok güzel olmuş. Arkadan gelen bağlamlı gömlek de kombini tamamlayacak parçalardan birisi. Botun rengi de çok renkli kombin uyumunun bir destekçisi olmuş. Buda olsa da giysek diyeceğimiz kombinlerden.

Toplam Puan : 10/10
Total Points : 10/10

23 Nisan 2014 Çarşamba

Turkuaza Turkuaz / Turquoise Daily Combine

Bu kombin gerçekten turkuaza çok önem veriyor. Sırf turkuaz da değil, pembe de çok cazgır bir renk. Turkuaz ve beyazın sadeliği çok yakışmış ve birbirini tamamlamış.
Beyaz t-shirtün arkasındaki beyaz kurdele çok güzel durmuş dantelle birlikte.

Toplam Puan : 10/10
Total Points : 10/10

Saf Beyaz Kombin / Only White Combine

Bu elbise bende olsa , neyse. Şaka bir yana gerçekten süper bir elbise bu. Kotun cazibesini geçtim de, beyaz ile uyumu çok dikkat geçiyor. Beyaz incilerle bezenmiş bu kombin beni gerçekten büyüledi. Ba-yıl-dımm :))

Toplam Puan : 10/10
Total Points : 10/10

Sarı Günlük Kombin / Daily Yellow Combine

İnanılmaz derecede güzel bir elbise ve siyah dolgu topuklu ayakkabı da cabası. Sarı ile bildiğiniz gibi kot çok iyi duruyor. Aynı zamanda kahverengi de. İçinde her rengi bulunduran bu kombine bittim.

Toplam Puan : 10/10
Total Points : 10/10

Parti Kombini / Combine of Party

WOW ! Ne kadar şık bir kombin değil mi? Beyaz büstiyer, krem tül etek ve pullu çanta ile çok güzel durmuş. Ayakkabıyı her ne kadar beğenmesem de kombine uyum sağlamış bence.

Toplam Puan : 10/10
Total Points : 10/10

22 Nisan 2014 Salı

23 Nisan'da Ne Giysem Telaşı

Yarın 23 Nisan, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Ama törenlerde yada dışarıda bu özel günde ne giyeceğiz?
-Genelde okullarda kırmızı beyaz giyin diyorlar. İşte size bir kaç tavsiye.
Aşağıdaki gibi bir beyaz şort, sizi tatmin edebilir bence. Açıkçası yarın Kitap Fuarı var ve ben buna benzer bir şort giyeceğim.
Üstüne de yukarıdaki gibi beyaz bir gömlek giyeceğim. Beyaz hiç bir zaman kimseyi kötü göstermez.

20 Nisan 2014 Pazar

Yaz Alışverişi ve Yaz Kombinim / Summer Combine

Yaz başlıyor ve hepimizde bir "Ne giyeceğim" , "Nasıl daha güzel gözükürüm?" telaşı var. Açıkçası ben bu işimi çoktan hallettim. 2-3 hafta önce bir Forum Bornova'ya uğrayayım dedim. Önce Tommy Hilfiger'a firdim çok beğendiğim bir sandalet tarzı ayakkabı vardı, onu aldım. Tekin Acar'dan ruj aldım hazır kampanyaya girmişken :)) Ama favorim Bershka'ya uğramadan geçemedim. Sırayla anlatacağım ama önce Bershka'dan 2 etek ve bir dantel üst aldım. Sonra çıktım Balçova Kipa AVM'ye gittim. Orada DOGO Store'dan kendime bir ayakkabı daha aldım. O kadar güzel ayakkabılar var ki. Fark yaratmak istiyorsanız adresiniz orası olsun kızlar. Vee bu aldıklarımla bir kombin oluşturdum. Bakın bakalım beğenecek misiniz? Ama şunu unutmayın kii, bu bana yetmedi ve geçen hafta yine alış-verişe çıktım. O zaman da bu kot ceketi aldım Bershka'dan. Aslında daha var ama onları ilerleyen günlerde paylaşacağım :)) Hadi tüyo vereyim, sarı bir üst, pembe ve bağlamalı bir t-shirt. Aranızda alan varsa atsın. Biter mi, bu haftada yine Bershka'dan pembe bir elbise aldılar bana. Neyse az laf, çok iş. Hadi kombinimi değerlendirmeye geçelim zamanımız bitmeden. Ta daa :))
Aldıklarımla böyle bir kombin oluşturdum. Eteğin beyaz çiçekleriyle dantel üst gayet güzel birbirini tamamladı bence. Ama alacaksanız içinize straplez südyen veya büstiyer almanızı öneririm. 
Ayakkabı da şimdi diyeceksiniz, etek çiçekli ayakkabı da desenli olmaz. Ama ayakkabı da eteğin renklerinden hiç biri olmadığı için uyum sağlıyorlar.
Kot cekette beyaz üst ile gayet iyi oluyor. Bu yılın modasından birinin "DANTEL" olduğunu bilmeyen kalmamıştır herhalde, bu dantel üstün arkası şeffaf olduğu için siz içinize yine de bir şey giyin derim.

Pembeye Siyah Kombin / Pink and Black Combine

Bugün sizlerle bu kombinimi de paylaşacağım. Bakalım beğenecek misiniz?
Bu kombin tamamen bana ait. Üst "olé" adlı bir mağazanın ama ben Koton'da bulmuştum.
Etek Bershka'dan onu söyleyeyim. Zaten son günlerde oraya takığım.
Çanta ise hediye geldi 2 yıl önce.
T-shirt'ü sevmemin nedeni arkasının bu şekilde olması çok hoşuma gidiyor.
Bu şekilde bir kombin yaptım yani. Ayakkabı olarak da , güleceksiniz biliyorum ama gezimizde siyah bir converse ile giymiştim. Aslında gayet hoş durmuştu. Daha önce dediğim gibi bu yılın modası şık bir kombinin altına spor ayakkabı olduğu için converselerimi göz ardı edemedim.

MTV Movie Awards 2014 Jessica Alba

Jessica Alba, bugünün en iyi giyinen kadını seçildi bizlerce. Bakalım siz ne düşüneceksiniz?
3'den fazla renk olan kombinleri sevmem genelde ama burada bir uyum söz konusu. Yeşil belden bol etek ve beyaz büstiyer ile çok şirin görünmüş Alba. Bunun yanında siyah deri çantası da ayrı bir hava katmış.
Saçları da kombine göre salık bırakması uygun bir seçim olmuş.
Gelelim makyaja, makyaj da sade ve göz alıcı olmuş.
Kesinlikle günün ve gecenin en şık kadını.

MTV Movie Awards 2014 Ellie Goulding

Ellie Goulding sessizliğini MTV Awards'ta bozdu. Bakalım nasıl yorumlandı.
Ellie beyaz bir elbise giymiş ve belden dekoltesi ona yakışmış. Açıkçası bel yerine omuz dekoltesi seçmesi daha iyi olabilirdi ama bu da onu güzel göstermeye yetmiş.
Ayakkabısını ise siyah seçmesi, ona artı bir puan kazandırdı.
Makyajını da sade kullanması, onu zirvelere çıkardı diyebilirim. Bence spor ve şık olmayı başarabilen nadir ünlüler arasında.


19 Nisan 2014 Cumartesi

MTV Movie Awards 2014 Victoria Justice

Victoria, gayet güzel giyinmiş ve bizi yine şaşırtmamış. Sade biz tarzı olduğunu yine kanıtlamış olduk... Bu da ona çok yakışıyor zaten.
Pembe kısa tek omuz elbisesiyle sizce de çok zarif gözükmüyor mu? Normalde ayakkabıyı beğenmedim ama çantayla uyum sağladığından dolayı bir eleştirim olmayacak.
Makyajı da gayet sade olmuş başka bir yorumum olmayacak.

MTV Movie Awards 2014 Bella Thorne

Bella'nın ismini şu sıralar çok mu duyuyoruz ne :) En son Kids' Choice Awards 2014'te yorumlamıştık Bella'yı bakın bu seferde MTV Movie Awards'ta çıktı karşımıza ...
Vay canına. Bella'yı masmavi bir elbisenin içinde görüyoruz. Mavi tenini güzel göstermiş ama o ayakkabı da ne? Çok kötü durmuş. Hiç beğenmedim ayakkabıyı.
Makyajı ise sade ve yaşına uygun olmuş. Mavi bir far ve pembe (farkedilmeyen) ruj ile gayet hoş durmuş Bella :))


MTV Movie Awards 2014 Nicki Minaj

Nicki Minaj gerçekten süper giyinmiş ve gecenin en şık kadını seçilmeye hak kazanmış. Nicki, yine farkını ortaya koymuş.
Sizce de elbisesi Nicki'ye çok yakışmamış mı? Siyah elbiseler her zaman melez ve esmerlere daha iyi yakışır. Bu seçiminden dolayı onu kutluyorum.
Gelelim makyajına. Makyaj ağır ama Nicki bunu kaldırabiliyor. Zaten onun tarzı bu şekilde olduğu için bana kalırsa yakışmış.
Gecenin En Şık Kadını ödülünü de böylece Nicki'ye verdik :))

MTV Movie Awards 2014 Rihanna

Güzel sanatçı Rihanna da, güne damgasını vuran isimler arasındaydı. Ama kötü olarak. Sizce de üstüne giydiği geceliğimsi şey birazcık kötü kaçmamış mı. Şahsen Rihanna'ya yakıştıramadım. Ama bana kalırsagünün en güzel makyaj yapan sanatçısı olarak süper diyebilirim. Saçı ve özellikle makyajı çok sade olmuş.
İçi de biraz mayo tarzı olmuş. Yok beğenmedim Rihanna'yı bu sefer.
Ama dediğim gibi makyaj kraliçesi seçilebilir tıpkı popun kraliçesi olduğu gibi.
Son olarak da kıyafetini hangi defileden esinlenerek aldığına gelelim. Kıyafetini, Ulyana Sergeenko Spring 2014 Couture koleksiyonundan almış Rihanna. Ama bence Riri'nin ayakkabısı kıyafete ayrı bir uyum sağlamış.