Translate

Translate

21 Mart 2014 Cuma

2013 BILLBOARD ÖDÜLLERİ

Prestijli müzik ödüllerinden Billboard ödülleri geçtiğimiz günlerde sahiplerine kavuştu. Gecede birçok ünlü  isim sahne alırken şovlarda dikkat çekiciydi. Kırmızı halıda ise kıyasıya bir şıklık yarışı olmasada Miley Cyrus ve Selena Gomez gecenin iki şık ismi oldu. Geceye katılan çoğu isiminse Zuhair Murad tasarımları tercih etmesi ilginç oldu.

      Miley Cyrus gecenin iddalı tarzıyla en dikkat çeken ismiydi. Aynı zamanda da Balmain tasarımı tulumla çok şık gözüküyordu. İşçiliğiyle de göz dolduran kıyafetini Givenchy ayakkabıları, maskülen saçı ve kırmızı rujuyla iyi bir şekilde tamamladı.




       Selena Gomez gecede sahne kıyafetide dahil olmak üzere üç kıyafet değiştirdi. İlk kıyafetini Atelier Versace`den seçen Selena aynı zamanda Vanity Fair partisinde Karolina Kurkova`nın giydiği elbisenin beyazını tercih etmiş oldu.
      Elbisesini ortaya çıkarmak için at kuyruğu yaptığı saçları ve Jimmy Choo topuklu sandaletleriyle kombinlerken takı olarak ise Neil Lane`den göze batmayan sade takılar seçti. Sahne şovundan sonra ise Zuhair Murad`ın 2013 yaz koleksiyonunda bulunan ve Zoe Salda`nın giydiği Prabal Gurung 2012 kış koleksiyonunda ki bir tasarıma benzerliğiyle tepki çeken siyah bir elbise giydi.


       Taylor Swift ödül törenine mavi renkte payetli Zuhair Murad pre-fall 2013 koleksiyonundan seçtiği bir elbise ile katıldı. Kıyafetini Jimmy Choo ayakkabıları ve at kuyruğu model saçlarıyla bütünleştirdi.


        Emmy Romms`da gecede ki Zuhair Murad furyasından bir tanesiydi. Emmy, Zuhair Murad 2013 kış koleksiyonundan siyah kadife ve puantiyeli tülden olaşan bir elbise tercih etti. Topuz modelinde ki saçları ve sallantılı küpeleriyle maalesef ideasını ortaya koyamadı.


      Kesha siyah renkte fırfır detaylar içeren Givenchy tasarımı tercih etti. Markanın defilesinde tunik olarak kullanılan bu parçayı Kesha elbise olarak kullandı. Özellikle de elbisenin yan kısımlarındaki derin yırtmacıyla oldukça dikkat çekti.


      Jennifer Lopez gecede Zuhair Murad tercih eden dördüncü isim oldu. Zuhair Murad`ın defilesinde görünen gold renkte payetli uzun bir elbise tercih etti. Elbisesini Christian Louboutin clutch ve ayakkabıyla tamamladı. Takı olarakta  Le Vian`dan zarif yüzükler ve küpe kullandı.


    Chloe Moretz gecede genç yaşına uygun Fendi tasarımı tercih etti. Defilede de yer alan bu elbiseyi kemerle farklılaştırmak isteyen Chloe, ayakkabıda da tercihini Fendi`den yana kullandı.

ALINTIDIR : http://mhrstyle.blogspot.com.tr/2013/05/2013-billboard-odulleri.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder