Translate

Translate

23 Mart 2014 Pazar

PİŞTİ OLAN ÜNLÜLER ....

Pişti olmak, püff. Tüm kadınların korkulu rüyasıdır pişti olmak.Özellikle de kamera karşısındakilerin. Ama olmuşlar işte, hemde en fenasından. Şimdi ev işlerinizi bırakın ve pişti olan ünlülere göz gezdirin. Demek ki sırf biz pişti olmuyomuşuz.
Selena Gomez ve Serenay Sarıkaya mı? Şaşırdınız değil mi? Bu iki isim geçtiğimiz günler pişti olmuş. Kıyafetlerini nereden aldıklarını henüz çözemesem de , bence YUH dedirtecek durumdalar. Ama iki güzele de yakışmış. Öff karar veremedim siz verebildiniz mi?

  
Christina Aguilera ve Christen Stewart pişti olmuş bu sefer. İkisinin de farklı yerlerde giydikleri bu elbise kabul edelim onu taşıyacak bedenlere layık. Christina'da olduğu gibi büyük göğüs ve kalçayla iyi gider bu elbise. Üzgünüz Kristen ama bizimle değılsın ;)
Nina Dobrev ve Miley Cyrus da pişti oluvermiş. Nina'nın fiziği, saçları özellikle ayakkabısı kombine renk katar, cıvıldatırken Miley ise kombini iyice kararmış.O çanta ne ? Hiç olmadı Miley, Nina seçildi.
Shakira ve Pink aynı yerde pişti olmuş ! İkisi de çirkin bir elbise seçmiş ama en azından Shakira durumu çizmeyle ve aksesuarla ile toparlamış. Pink ise onun yanında zayıf kalmış ...
Rihanna ve Kay bile pişti olmuş ! Aman ya Katy hiç yakıştı mı o sana bak bir Rihanna'ya çantası güzel botlar güzel olmadı kesinlikle bu Katy.

Gördüğünüz üzere herkes pişti oluyor özellikle de onlar ;)

1 yorum:

  1. Selena Gomez daha iyi kullanırken ve ona daha iyi yakışmışken Serenay ise günlük kullanmış

    YanıtlaSil