Translate

Translate

21 Mart 2014 Cuma

Premier Stil | SELENA GOMEZ


Premier Stil | SELENA GOMEZ

     Spring Breakers`ın genç yıldızı Selena Gomez filmin premierlerinde tercih ettiği birbirinden şık kıyafetlerle dikkatleri çekti. Birçok ünlü markayı tercih eden Selena proje arkadaşları Vanessa Hudgens, Rachel Korine ve Ashley Benson`ı geride bırakmayı başardı.


     İlk olarak Selena`nın kıpkırmızı elbisesine bakıcak olursak işlemeli Reem Acra yaz 2013 koleksiyonundan seçimini Gıuseppe Zanotti ayakkabı ve Jimmy Choo siyah bir cluchtla tamamladı. Aksesuar olarak Lorraine Schawrtz küpe ve yüzük kullanan Selena, dalgalı saçlarına verilen doğal form ve abartısız makyajıyla beğeni kazandı.

     Selena Gomez daha sonra Berlin galasına katılarak burada da iddalı bir seçim yaptı. Atelier Versace yaz 2013 koleksiyonundan gold detaylı sırt kısmı transparan takım elbise tercih etti. Takım elbisesini vazgeçemediği ayakkabı markası Casadie Blade model ile tamamladı. Salık bıraktığı dalgalı saçlarının arasından ışıldayan küpeleri ve küçük yüzükleriyle Selena mükemmelliği birkez daha yakaladı.


      Madrid premierinde tarzından biraz uzaklaşarak daha hanım hanımcık bir görünüme büründü. Çiçekli ve blooms kollu Blumarine gömleği ve dizlerine kadar uzanan beyaz renkli etek kombini yine Casadie ayakkabılarıyla tamamladı. Salantılı küpeleri ve simsiyah ojeleriyle de biraz olsun görünümünü farklılaştırdı.

     
    Düzenlenen ikinci Madrid premierinde ise daha şık olduğunu söyleyebiliriz. Dantelli siyah Dolce & Gabbana elbise tercih eden Selena Gomez turkuaz ve bordo renklerini barındıran takılarıyla kıyafetini tamamladı. Ortadan ayrılmış ve sıkıca toplanmış saçlarıyla da seksiliğini artırmış.


    Her galada bize farklı bir tarz sunan Selena Gomez, Paris premierinde Gucci`den mavi tonda ışıltılı ve yaka kıskı gösterişli bir elbise seçti. Sırt dekolteside dikkat çeken elbisesini metalik bantlı modelde bir ayakkabıyla tamamladı. Göze batmayan elbisesi ve toplu saçlarıyla elbisesini dahada ortaya çıkararak dikkat çekti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder