Translate

Translate

8 Mart 2014 Cumartesi

Demi Lovato Stil Değerlendirmesi.

Buradaki kıyafet Demi'nin üst bölümüne gayet iyi olmuş, ama sizde Kabul edersiniz ki, Demi'nin ayakları o kadar da güzel değil. Bu yüzden eteği uzatsaydı daha çok yakışabilirdi :) Üstten bir atkuyruğu ise çok çekici olmuş. Ayakkabı ise onların arasında çok sade kalmış diyoruz.
 
Puanımız: 5/10


Bu kıyafete puan vermekte çok zorlandım. Üst taraf pullu, kokoşça bir kıyafet olmasını sağlamış, ama alt taraf ise aksine çok sade bir görünüm katmış, ama bazı kombinlerde ise elbiselerin tam da böyle olması gerekebiliyor. Bu yüzden elbiseye hayran kaldım. Çantaya gelince; daha koyu siyah olabilirdi. Bileklik ise onu kapkaranlık bir görünümden çıkarıp, hoş bir hava katmış. Ayakkabının ise önü kapalı olsaydı, daha güzel bir kombin oluşturabilirdi.  Kırmızı ruj ortamı biraz renklendirmiş ve küpede yakışmış açıkçası :)
 
Puanımız: 7


 
 
 


 
Diğer fotoğraflarda hep ayaklarının açık olduğunu gördük. Aksine bu fotoğrafta ayak bölümünü kapatmış ve açıkçası çoook iyi durmuş :) Elbisenin altları bacakları saracak şekilde değil, bu yüzden onu daha zayıf gösteriyor :)) Kolye elbisenin bir parçasıymış gibi durmuş, ve bu durum hoşuma gitti :) Saçını ise elbiseye uyacak şekilde ideal bir topuz yapmış.
Puanımız: 10
 
 
 
 
 
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder