Translate

Translate

21 Mart 2014 Cuma

2013 Yazının Çok Tutulan Tasarımları


    Her sezonun çok tutulan gözde tasarımları vardır. 2013 yazının son günlerinde de bu sezonun çok tutulan gözde tasarımları belirlenmiş oldu. Birçok kişi tarafından giyilen ve dergi sayfalarında sıklıkla gördüğümüz bu tasarımları gelin hep birlikte inceleyelim.


Chanel Çizgili Tulum

      Chanel`in pre-spring koleksiyonunda yer alan straples çizgili tulum çok tutulan tasarımlardan bir oldu. Modern bir tasarıma sahip bu tulum birçok ünlü tarafından davetlerde giyildi. Her ünlünün farklı tarzda yorumladığı tasarım en çok Rosie Huntington - Whiteley ve Janice Mon`nun yorumlayışıyla beğenildi.
JANICE MON - ROSIE HUNTINGTON - WILLOW SMITH - MILEY CYRUS - SUI HE

Micheal Kors Takım

       Micheal Kors`un kısa üst ve pilili etek takımı sezonda ünlülerden yoğun ilgi gören tasarımlardan oldu. Sezon trendlerinin hoş bir yorumlanışı olan tasarımı özelliklede stiliyle beğenilen Miroslava Duma`nın tercih etmesi çok dikkat çekti.
DOUTZEN KROES - CAT DEELEY - YASMIN LE BON - MIROSLAVA DUMA - NIEVES ALVAREZ

Valentino Techno Couture Tulum
      Valentino Techno Couture Strapless Bow-Back High-Waist tulum sade ve şık tasarımıyla birçok Hollywood ünlüsünü kalbinden vurdu. İlk olarak Gwyneth Palthrow`da gördüğümüz tulum daha sonra birçok ünlü tarafından giyildi. Tasarımın en dikkat çekici detayı sırt kısmındaki fiyonktu. Tulumun sezonda ki fiyatı $2,980.00 iken şuan $1,042.00`larla satılıyor.
KATHERINA CASTRO - MILEY CYRUS - LENA DUNHAM - JAIME TISCH - GWYNETH PALTROW

Zara Skort Etek

     Zara`nın lookbook`unda görüldükten sonra hızla her yere yayılan bu asimetrik etek özellikle sokak stilinin vazgeçilmez parçalarından biri oldu. Geniş renk yelpazesine sahip olan ve uygun fiyatıylı etek her keze ulaştı. Ünlü model Karolina Kurkova tarafından da tercih edildi. Değişen sezonda da hem Zara hem de farklı markalara ilham olan tasarım kış sezonu için yeniden tasarlandı.
STREET STYLE - KAROLINa KURKOVA - STREET STYLE - JESSICA STEIN / TUULA
http://mhrstyle.blogspot.com.tr/2013/08/2013-yazn-cok-tutulan-tasarmlar.html#more

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder